Schadeauto verkopen Rotterdam

Schadeauto verkopen Rotterdam?

Schadeauto verkopen Rotterdam: Is de APK van uw auto verlopen en zijn de kosten te hoog om hem nog te laten keuren? Of is uw auto Total loss verklaard? Het maakt eigenlijk niet uit wat de reden is dat u van Uw oude auto af wilt. Bel ons op 010 – 7602442 of meld uw auto online aan en wij nemen samen met u de situatie door en doen een bod en kunnen de auto snel ophalen.

Uw Schadeauto verkopen Rotterdam en omstreken.

Hoe werken wij:

U belt Sloopauto Rotterdam voor de verkoop en het ophalen van uw auto, wij nemen de relevante gegevens met u door. Aan de hand van bouwjaar en de staat van uw auto doen wij een bod op uw auto, na een akkoord zullen we een afspraak met u plannen voor de afvoer van uw auto.

Onze chauffeur zal u op de afgesproken plek ontmoeten waarna de overdracht van u auto plaatsvind. Met deze overdracht ontvangt u contant het afgesproken bedrag en het vrijwaringsbewijs voor uw auto.

Veel gestelde vragen over Schadeauto verkopen Rotterdam:

Sloopauto ophalen maar staat met pech op een parkeerplaats

Wanneer uw auto defect langs de openbare weg of op een parkeerterrein staat? Kan het gebeuren dat u een waarschuwing krijgt van de politie om deze direct te verwijderen. Ook dan kunt u ons meteen bellen om de auto zo snel mogelijk op te laten halen. Even doorgeven aan de politie wanneer de auto opgehaald word kan het eventueel afslepen door de politie voorkomen.

Sloopauto ophalen maar u kunt het kentekenbewijs niet meer vinden

Als u een sloopauto zonder kenteken bij Sloopauto Rotterdam aan wilt melden. Is het absoluut niet nodig om eerst een nieuw kenteken aan te vragen. Het aanvragen van een Demontage code op de site van de RDW kunnen wij uw auto gewoon vrijwaren en daarna uit het RDW register verwijderen. Hierdoor wordt meteen uw wegenbelasting stopgezet en met de meldcode op de vrijwaring kunt u direct uw verzekering opschorten of beëindigen, bel Sloopauto Rotterdam voor info.

Sloopauto ophalen met een buitenlands kenteken

Het verkopen en laten demonteren van Uw sloopauto met een buitenlands kenteken is geen probleem. Wij verstrekken u een sloopverklaring. Met deze verklaring en uw kentekenplaten kan, afhankelijk van het land van herkomst, de auto gewoon gevrijwaard worden. Voor meer info over de voorwaarden van verschillende landen kunt u altijd even met ons bellen.

Sloopauto ophalen met behoud van onderdelen

Het is altijd mogelijk om bepaalde onderdelen van uw sloopauto zelf te behouden. U moet dit dan wel aangeven voordat uw sloopauto wordt opgehaald. Bel Sloopauto Rotterdam voor meer info, en wat vervolgens de mogelijkheden zijn.

Sloopauto ophalen als de auto bij een autobedrijf of depot staat

Uw sloopauto verkopen als de auto op depot staat, is geen probleem. Sloopauto Rotterdam haalt de auto bij het desbetreffende depot op. En maken bovendien de vergoeding over op uw rekening en sturen het vrijwaringsbewijs op naar het door u opgegeven adres.Indien u nog een afsleepregeling heeft kan de auto op een van onze demontage adressen afgeleverd worden. Wij maken de vergoeding over op uw rekening en sturen het vrijwaringsbewijs op naar het door u opgegeven adres.

Sloopauto ophalen voor familie lid, kennis of een ander

Een sloopauto verkopen voor familie, een kennis of een ander persoon is geen probleem. Zeker met schade gevallen komt het vaak voor dat de eigenaar nog niet in staat is om de auto aan te bieden, bel ons en wij leggen u graag uit hoe wij hier mee omgaan.

Sloopauto ophalen met opgeschort kenteken

Indien u uw sloopauto met een opgeschort kenteken aan een nieuwe eigenaar verkoopt die er de openbare weg mee opgaat? Kan dit voor u een naheffing wegenbelasting tot gevolg hebben.Sloopauto Rotterdam schrijft uw auto altijd uit het register van de RDW. Een dergelijke naheffing is daarna uitgesloten.

Wij zijn U graag van dienst
Met vriendelijke groet,

Schadeauto verkopen Rotterdam