Telefonisch uw auto aanmelden bij Sloopauto Rotterdam?

Auto aanmelden? Bel ons en op basis van uw informatie ontvangt u direct een gegarandeerd bod op uw sloopauto van één van onze inkopers. Indien akkoord maken we een ophaalafspraak maken met u voor één van onze chauffeurs, op een dag en tijdstip die u het beste uitkomen. Wij halen auto’s altijd binnen 48 uur op, en in sommige gevallen zelfs dezelfde dag.

Indien gewenst is het ook mogelijk om een bevestiging van de gemaakte (prijs)afspraken aan u te e-mailen; geef dit gewoon even door aan de inkoper.

Sloopauto online aanmelden bij Sloopauto Rotterdam?

Uw sloopauto vrijblijvend online aanmelden op deze pagina werkt sneller en bespaart u de belkosten.
Na aanmelding staat uw sloopauto al bij ons in het systeem en worden de benodigde gegevens alvast door ons aangevuld met de gegevens van de RDW. We bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om een bod uit te brengen op uw sloopauto.

Sloopauto verkopen door aanmelden via de chat functie?

Deze functie is erg laagdrempelig, en wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt door onze klanten. Om het chatgesprek net zo vlot te laten verlopen als een telefoongesprek verzoeken wij u er rekening mee te houden dat we informatie nodig hebben over uw sloopauto. U zult begrijpen dat we niet meteen een bedrag kunnen noemen op de vraag “Hallo, wat krijg ik voor mijn sloopauto?”. We zullen altijd eerst om het kenteken vragen, en de woonplaats waar de sloopauto staat. Mocht u het kenteken niet bij de hand hebben, dan is het vermelden van merk, type en bouwjaar ook afdoende voor ons.

Sloopauto Rotterdam heeft een gratis ophaaldienst!

auto aanmelden RotterdamHeb je een sloopauto waar je tegen een eerlijke vergoeding vanaf wilt? Sloopauto Rotterdam haalt de wagen kosteloos op. Op een dag en tijdstip dat het jou uitkomt, wij snappen het probleem met de parkeer vergunning in Amsterdam, bel ons en we proberen in geval van 2 auto’s en 1 vergunning het ophalen af te stemmen met de datum van het arriveren van uw nieuwe of andere auto.

Direct een gratis RDW vrijwaring

Bij het ophalen van de auto direct een gratis RDW vrijwaring!!
Let op met de nieuwe RDW regels, indien u kentekenbewijs niet compleet is meld dat dan even aan de inkoper. Hij zal u uitleggen hoe dit met deze nieuwe regels (en bovendien kosteloos) opgelost kan worden.

Wij zijn U graag van dienst

Met vriendelijke groet,

 

Het Sloopauto Rotterdam Team